BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, March 5, 2011

doa dimakbulkan.....

akhirnya doa aku dimakbulkan...btul kate orang ape yg berlaku ade hikmahnya...aku bersyukur dan berterima kasih pada Allah kerana x putus2 mmberikan aku rezeki...


Tengahari 1 mac, aku dapat call dari jpn...alhamdulillah aku pass interview hari 2....dan yang paling aku bersyukur aku dapat mmg dekat sgt dgn rumah...so x payah pning2 pk umah sewa....akhirnya aku dapat juga GSTT PK...step pertama aku da berjaya....Terima kasih Ya Allah...step kedua, aku harap KDC akan ditawarkan mcm tahun2 lepas....hanya padanya aku memohon...


dapat je call 2, aku terus jmpa gpk ak...untuk gpk 2 sgt memahami n baik hati...dia benarkan aku benti serta merta...so 1 mac berakhirlah penderitaan aku di Sri Jaya...Alhamdulillah....itu hari terakhir aku bertugas di Sri Jaya...dengan kuasa yang maha esa...sgt2 bersyukur...


2 mac aku lapor diri di SK LKTP Jengka 5....jejak je kaki aku di sekolah, teringat balik zaman kanak2 dulu...sgt indah...tiada masalah...rindu kwn2 sek rendah....hehehehe....pag 2 aku pun lapor diri.....pas 2 aku msuk class PK...tgk cikgu2 kat situ mngajar...


3 mac, aku start mngaja...ok lah mngaja kat situ...seronok ngan budak2 tu tap penat la...ade budak hyper n syndrom....so ni cabaran aku...apepun aku sgt minat kerja ni coz aku sgt suka budak2...aku sgt syg budak2..jad x jad masalah kot bg aku...walaupun penat tap sgt seronok melayan kerenah budah2...tap aku dah dipesan jgn manjakan budak2 tu..takut dorang naik lemak...aku akn cuba sedaya upaya aku supaya kanak2 istimewa ini dapat ilmu n boleh mnguruskan diri...yg slow leaner, aku harap dorg akn dapat cepat mmbaca n jad pandai dr seblum ni......i love them....))


continue later...............................